Nieuwe grote Netflix-film maakt fans niet heel blij

Nieuwe grote Netflix-film maakt fans niet heel blij

Master of the Universe-film naar Netflix? Het nieuws wordt wisselend ontvangen.

Gisteren werd duidelijk dat Netflix aan de slag gaat met een live action-film over He-Man. Een nieuwe Master of the Universe-film is al jaren in ontwikkeling en nadat Sony Pictures de stekker er in 2021 uittrok, pikte Netflix de rechten recent op.

Fans lijken erg verdeeld over het nieuws en dat heeft misschien wel te maken met dat de recente animatieserie Masters of the Universe: Revelation van showrunner Kevin Smith niet enorm sterk werd ontvangen.

Masters of the Universe naar Netflix: een goed idee?
Ook is er commentaar op de aangetrokken acteur, Kyle Allen. De acteur uit West Side Story en het aanstaande Black Adam zou niet echt een postuur als He-Man hebben.

Tevens is de eerste synopsis niet iets waar de diehard fans blij van woorden. Zo is He-Man geen wees, terwijl de synopsis dat wel aangeeft.

In Masters of the Universe is He-Man "een wees genaamd Adam, die ontdekt dat hij een prins is die voorbestemd is om de redder van een ver land te zijn en snel alles moet leren over zijn macht om zijn thuis te redden van de kwaadaardige Skeletor."

Aan de andere kant zijn er ook fans die blij zijn, aangezien er al jaren een live action-film in de maak is. Hopelijk stellen de Nee Brothers (The Lost City) uiteindelijk niemand teleur, al zal dat een enorme opgave zijn.

NieuwsFilm

meest populair