Benedict Cumberbatch over Doctor Strange's rare acties in 'Spider-Man: No Way Home'

Benedict Cumberbatch over Doctor Strange's rare acties in 'Spider-Man: No Way Home'

De Avenger gebruikt een gevaarlijke spreuk, met alle gevolgen van dien.

Benedict Cumberbatch speelde opnieuw Doctor Strange in de laatste Marvel-film, Spider-Man: No Way Home. Zijn superheld wordt gezien als een van de machtigste en slimste Avengers, maar toch komt hij in No Way Home ietwat onhandig over. Opgelet, SPOILERS volgen!

Peter Parker gaat in het begin van de film namelijk op bezoek bij Strange, die de jonge Spider-Man helpt met zijn problemen. Strange maakt gebruik van een gevaarlijke spreuk, waardoor de hele wereld op zijn kop komt te liggen.

Verdediging
Meerdere schurken uit andere werelden komen achter Spider-Man aan, en op het einde van de film lijkt het er ook even op dat heel de wereld zou kunnen vergaan wanneer 'multiversale' bedreigingen naar de aarde komen. Gelukkig kan Doctor Strange dit samen met Spider-Man net op tijd stoppen.

Doctor Strange is dan ook 'onder vuur' komen te liggen, aangezien de nodige filmfans niet begrijpen waarom de Avenger zo onverantwoordelijk omgaat met magie. Cumberbatch komt nu op voor zijn personage.

Reactie
Zo zegt de acteur: "Het was geweldig om een deel uit te mogen maken van de film. Strange heeft een goede band met Parker en daardoor maakt hij fouten. Hij geeft om Spider-Man en wil hem helpen. Het is zijn vrijgevigheid die voor alle problemen zorgt, maar dat is enkel en alleen omdat Strange echt om Parker geeft".

NieuwsFilm

meest populair