Benedict Cumberbatch over dé fout van Doctor Strange in 'Spider-Man: No Way Home'

Benedict Cumberbatch over dé fout van Doctor Strange in 'Spider-Man: No Way Home'

Spider-Man: No Way Home heeft grote consequenties.

Let op: dit artikel bevat SPOILERS voor Spider-Man: No Way Home.

Benedict Cumberbatch vertelde tijdens een nieuw interview over hoe het was om deel te zijn van de film Spider-Man: No Way Home. Hij ging ook kort in op wat een grote fout zou kunnen zijn voor Doctor Strange nadat hij besloten had om een spreuk uit te voeren voor Peter Parker.

Spider-Man: No Way Home begint ermee dat Peter Parker op bezoek gaat bij Doctor Strange, om zijn hulp te vragen bij het verbergen van zijn identiteit voor de wereld. Helaas gaat de spreuk mis en breekt het multiversum los, in al zijn chaos.

Spider-Man: No Way Home-fout
Cumberbatch vertelde tijdens een interview over de film en de grote fout van zijn personage. "Ik ben echt verwend, want Tom Holland en ik hebben echt gevraagd of de twee superhelden het pad zouden kruisen. Dat die drie films culmineren in dat moment, was buitengewoon om onderdeel van uit te maken."

Maar het was een fout: "mijn personage heeft echt wat grote fouten gemaakt uit liefde, uit generositeit naar iemand om wie hij echt geeft."

De acteur is enorm blij met het succes van de film. "Van het stand-alone succes van een film, van een franchise, dat is fenomenaal. Ik zat mij daar te amuseren, was opgewonden, emotioneel. Ik lachte veel, ik juichte. Het was geweldig om weer in de bioscoop te zijn en te bewijzen dat niet alles gestreamd moet worden. En dat is belangrijk nu we verder gaan, voor de distributeurs en voor het sociaal genot dat mensen hebben als ze zoiets live zien."

NieuwsFilm

meest populair