Dit advies gaf M. Night Shyamalan aan Christopher Nolan nadat hij stopte bij Warner Bros.

Dit advies gaf M. Night Shyamalan aan Christopher Nolan nadat hij stopte bij Warner Bros.

De Old-regisseur sprak met de Interstellar-kopman.

Door de keuze van Warner Bros. om de grote bioscoopfilms ook gelijk op HBO Max te zetten, besloot bejubeld filmmaker Christopher Nolan (The Dark Knight, Inception) om een andere studio op te zoeken. Na vele films met Warner Bros. koos hij even geleden voor Universal Pictures.

Nolan gaat voor Universal de thriller Oppenheimer maken. Nu blijkt dat M. Night Shyamalan (The Sixth Sence) aan Nolan het advies heeft gegeven om in zee te gaan met Universal. Hij sprak erover met The Hollywood Reporter.

"Universal kiest voor originele verhalen"
"Ik heb duidelijk gemaakt hoeveel ik voel voor de toewijding van Universal Pictures aan originele verhalen en films in de bioscoop. En dit in een tijd waarin iedereen het verhaal probeert te verkopen dat originele films en bioscopen uitsterven, geloof ik dat helemaal niet! Niet eens een klein beetje," zei Shyamalan over zijn advies aan Nolan.

"En Universal heeft er vertrouwen in - en blijft er vertrouwen in hebben - dat het hun identiteit is. Dus ik hoop dat Jordan [Peele], Chris, ikzelf en iedereen die langskomt, of bij andere studio's, kunnen bewijzen dat iedereen frisse, originele ideeën in een bioscoop wil zien," voegde de filmmaker toe.

Even geleden verscheen van Shyamalan het originele, maar wisselend ontvangen Old en hij werkt nu aan Knock at the Cabin met onder meer Dave Bautista.

NieuwsFilm

meest populair