Stephen King-film 'The Boogeyman' vindt in dit talent de hoofdrolspeler

Stephen King-film 'The Boogeyman' vindt in dit talent de hoofdrolspeler

Opnieuw een King-boek naar het witte doek.

De nog jonge actrice Sophie Thatcher werkt hard aan een prima carrière. Ze brak recent door in de serie Yellowjackets en kreeg ook nog een rol in de Star Wars-serie The Book of Boba Fett. Nu heeft ze een hoofdrol te pakken in een Stephen King-film.

Even geleden werd al duidelijk dat The Boogeyman van Stephen King verfilmd gaat worden, met 20th Century Studios als studio en Rob Savage (Host) als regisseur.

Het originele verhaal van King werd voor het eerst gepubliceerd als onderdeel van The Night Shift in 1978. Het draait om een man die een psychiater vertelt hoe elk van zijn kinderen werd vermoord door een sadistische aanwezigheid.

Aangepast verhaal voor The Boogeyman
De Boogeyman-film zal de zaken wat anders aanpakken, aangezien Thatcher een tienermeisje zal spelen dat "nog steeds aan het bijkomen is van de tragische dood van haar moeder. Het tienermeisje wordt samen met haar broer geplaagd door een sadistische aanwezigheid in hun huis. Ze proberen het hun rouwende vader te betrekken voordat het te laat is."

Via Deadline werd ook bekend dat Chris Messina (Sharp Objects) een rol zal spelen in de horrorfilm die een script heeft van Mark Heyman. De film zal op de streamingdienst Hulu verschijnen, en daarmee mogelijk in Nederland op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair