'Aquaman 2' krijgt veel hardere actie dan de eerste film

'Aquaman 2' krijgt veel hardere actie dan de eerste film

Patrick Wilson wilde veel verder gaan.

Aquaman and the Lost Kingdom-acteur Patrick Wilson hint naar gestoorde gevechten die je kunt verwachten in deze vervolgfilm van regisseur James Wan.

Wilson maakte zijn debuut in 2018 in het DC Extended Universe als Orm Marius, de halfbroer van Aquaman. Op het moment dat de film begint is Orm de koning van Atlantis, maar hij wordt onttroond door Arthur Curry, voordat hij erin slaagt de koninkrijken uit de oceaan te verenigen en oorlog te beginnen tegen de continenten aan het wateroppervlak.

Aquaman and the Lost Kingdom-vervolg
In Aquaman and the Lost Kingdom, een gloednieuwe film in de franchise, krijgen we heel spannende en behoorlijk gestoorde actie te zien volgens acteur Wilson.

Hij sprak met de site ComicBook.com en vertelde niets over het verhaal. Wel beloofde hij gestoorde actie, omdat de makers vastbesloten waren de grenzen te verleggen.

"De film wordt echt genieten. Het was zo leuk om hem op te nemen, dat kan ik je zeker zeggen. James [Wan] heeft met de eerste film duidelijk vastgelegd wat hij wil doen en dat was een groot succes. Nu dachten we allemaal: 'Okay, laten we de grenzen nu verleggen'. Dus elk gestoord moment, elk emotioneel moment, elk moment van actie, alles is echt ongelofelijk en de stunts zijn gestoord. De gevechten worden gestoord en gewoon ongelofelijk vet."

Aquaman and the Lost Kingdom is in december dit jaar in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair