Channing Tatum is getraumatiseerd na mislopen grote Marvel-rol

Channing Tatum is getraumatiseerd na mislopen grote Marvel-rol

Hij moest in het X-Men universum de held Gambit gaan spelen.

Alweer even geleden kocht Disney de filmstudio 20th Century Fox en daarmee kreeg Marvel Studios de rechten van de X-Men en Fantastic Four weer in handen. Een van de gevolgen was dat de film Gambit werd geschrapt.

Acteur Channing Tatum moest de titelheld gaan spelen. De acteur poseerde zelfs met de cast van de andere Marvel-films van 20th Century Fox. Er was sprake dat Tatum de film zou regisseren, samen met zijn zakelijk partner.

"De studio wilde echt niet dat we het zouden regisseren" zei Tatum in gesprek met Variety. "Ze wilden iedereen behalve ons, in wezen, omdat we nog nooit iets hadden geregisseerd."

Tatum wilde R-rated Gambit-film maken
"Ze zouden hem 'flamboyant' noemen in zijn personagebeschrijving," vertelde Tatum. "Dat zou ik niet. Hij was gewoon een enorm cool persoon. Hij kon alles uit de kast trekken. De meeste superhelden, hun outfits zijn utilitair. Batman heeft zijn riem. Gambit is van, 'Nee, deze shit is gewoon vet, bro! Deze shit liep vorig jaar over de catwalk van Parijs.' Hij draagt gewoon de spullen die zo dope zijn omdat hij van mode houdt."

"Toen Gambit eenmaal wegging, was ik zo getraumatiseerd," vervolgde Tatum, die besloot om de Avengers-films niet te kijken. "Ik zette mijn Marvel-machine uit. Ik heb geen enkele film kunnen zien. Ik hield van dat personage. Het was gewoon te triest. Het was alsof ik een vriend verloor omdat ik helemaal klaar was om hem te spelen."

Mogelijk ziet Marvel Studios iets in deze aanpak en komende jaren gaan er ongetwijfeld bekende X-Men personages opduiken in het Marvel Cinematic Universe. Tatum sluit niet uit dat hij dan de rol zou spelen als hij gevraagd wordt.

NieuwsFilm

meest populair