Gal Gadot schittert in nieuwe trailer 'Death on the Nile'

Gal Gadot schittert in nieuwe trailer 'Death on the Nile'

Death on the Nile ziet er fantastisch uit.

In 2017 kroop Kenneth Branagh in de huid van de beroemde detective Hercule Poirot in Murder on the Orient Express. Filmkijkers en fans van mystery-films waren onder de indruk. Sindsdien keken ze uit naar de vervolgfilm: Death on the Nile.

Death on the Nile heeft weer een nieuwe trailer gekregen die onder meer een blik biedt op de hoofdpersonen, waaronder actrice Gal Gadot die de rol van Linnet Ridgeway-Doyle speelt. Ook is er een korte blik op Emma Mackey als Jacqueline de Bellefort terwijl we op de achtergrond Branagh horen vertellen dat "mensen doden uit jaloezie".

Death on the Nile-beelden
De rest van de trailer van Death on the Nile laat de setting zien, de S.S. Karnak. De boot reist als onderdeel van een Egyptische toer over de Nijl. Dat allemaal terwijl je Jazzartiest Salome Otterbourne (gespeeld door Sophie Okonedo) hoort spelen.

Intussen zijn er ook nog wat beelden van de rest van de cast, waaronder mogelijke moordwapens. Daaronder bevindt zich een handgeweer, een pistool, een verzameling messen en iemand die een mysterieus poeder in een glas champagne doet.

Death on the Nile is gebaseerd op het boek uit 1937 van schrijfster Agatha Christie, de 'Queen of Crime'. Hieronder de beelden:



NieuwsFilm

meest populair