Jennifer Lopez draagt 5 outfits op 1 dag: van blote buik tot strakke jurk

Jennifer Lopez draagt 5 outfits op 1 dag: van blote buik tot strakke jurk

De acterende zangeres is op promotietour en dat moet je natuurlijk continu goed voor de dag komen.

Jennifer Lopez is druk bezig met het promoten van haar nieuwste film Marry Me. Aangezien de sterren altijd vers en schitterend voor de dag moeten komen tijdens zo'n tour, droeg Lopez maar liefst vijf outfits... op één dag.

Vrijdag was Lopez in New York City op haar aankomende romantische komedie te promoten. In de ochtend bezocht ze het televisieprogramma The View waar ze met een lange zwarte jas naar binnen ging en met een groene jas naar buiten kwam. Ook had ze haar kapsel, schoenen en tas veranderd.

Later op de dag werd ze gezien in simpele witte vrijetijdskleding en een dikke bontjas. 's Avonds was ze te gast bij The Tonight Show with Jimmy Fallon, waar ze verscheen in een schitterende rode jurk. In hetzelfde programma gaf ze ook nog een optreden. Daarvoor droeg ze een wit pakje waarin haar strakke, afgetrainde buik helemaal was te zien.

Benieuwd naar de foto's van Lopez' outfits? Je kunt deze eventueel hier bekijken!



Over deze film
In Marry Me speelt Lopez superster Kat Valdez, die op het punt staat te trouwen met de aantrekkelijke zanger Bastian (Maluma) tijdens een van hun concerten.

Enkele seconden voor het grote moment komt ze er echter achter dat Bastian is vreemdgegaan. Om een breakdown op het podium te voorkomen, neemt ze een impulsief besluit: ze vraagt een man uit het publiek ten huwelijk.

Deze Charlie Gilbert (Owen Wilson), een gescheiden wiskundeleraar, zegt nog eens ja ook. En wat begint als een ondoordachte actie verandert in een onverwachte, maar tevens gecompliceerde romance.


Marry Me is vanaf 10 februari in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair