Madonna beleeft wilde filmavond en deelt de beelden via Instagram

Madonna beleeft wilde filmavond en deelt de beelden via Instagram

De zangeres verwent haar volgers weer met nieuwe content.

Madonna heeft dit weekend een geweldige filmavond beleefd, zo laat ze haar fans weten met een in het oog springende fotoreeks op Instagram. Ook heeft de Madame X-zangeres een leuk nieuwtje voor hen.

De bekendheid had zich voor deze avond gekleed zoals iedereen zich kleedt voor een gemiddelde filmavond: in dure merkkleding en met een kekke zonnebril op.

"Zit je in de film of kijk je naar een film?" schrijft Madonna bij haar stijlvol geschoten fotoreeks. De reportage valt duidelijk weer in de smaak bij haar volgers, want het regent complimentjes voor de nog altijd even wilde zangeres.



De Queen of Pop staat natuurlijk bekend om haar fanatieke postgedrag op Instagram. Vrijwel iedere dag plaatst ze wel een nieuwe fotoreportage, video of andere content. Het levert haar in ieder geval veel aandacht op. Ze heeft op dit moment ruim 17,5 miljoen volgers op het platform.

Ook gebruikt ze Instagram af en toe om een leuke aankondiging te doen. Zo deelt ze vandaag dat ze werkt aan een nieuwe remix van haar monsterhit Frozen (niet te verwarren met de gelijknamige Disney-film). Dat doet ze niet alleen, maar met een gastartiest wiens naam ze nog even geheimhoudt. Spannend!

NieuwsFilm

meest populair