Halle Berry doet lekker wild in opvallend panterjurkje

Halle Berry doet lekker wild in opvallend panterjurkje

De actrice gooit alle remmen los.

Verleden jaar zagen we actrice Halle Berry nog debuteren als regisseur. Ze maakte namelijk de film Bruised voor Netflix, waarin ze overigens zelf de hoofdrol speelde. Binnenkort zien we haar in een grote rampenfilm.

De oud-Bondgirl uit Die Another Day zien we namelijk eind maart in de film Moonfall van rampenspecialist Roland Emmerich. Ze zal te zien zijn naast namen als Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu en Donald Sutherland.

Maar ze is met meer films bezig. Als we naar de IMDb kijken dan zien we dat ze de film The Mothership al heeft opgenomen, voor Netflix. Nu maakt ze zich klaar voor de opnames van Our Man from Jersey, een actiethriller met ook Mark Wahlberg.

In panterjurk op Instagram
In zowel een reeks foto's als een korte video zien we Halle nu in een zwoel panterjurkje die alle kanten op wappert. "Sometimes you have to take a walk on the wild side..." schrijft de actrice bij de foto's.

Bij een latere video schrijft ze: "Fashion may be my second favorite F word... absolutely loved this shoot with @britishvogue✨."


Zien hoe de 55 jarige Halle Berry eruit ziet? Check de reeks foto's dan hier op haar Instragram. De video vind je hier.


NieuwsFilm

meest populair