Jason Momoa (Aquaman) ziet er weer flink afgetraind uit!

Jason Momoa (Aquaman) ziet er weer flink afgetraind uit!

De acteur laat zijn spierballen rollen bij een lastige klimmuur.

Jason Momoa heeft natuurlijk al heel wat spierbundels gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan de krijger Khal Drogo in de populaire HBO-serie Game of Thrones of zijn Aquaman-superheld. Toch kreeg de acteur nog niet zo heel lang geleden kritiek, aangezien sommige mensen hem te 'dik' vonden geworden en dus niet sterk genoeg. Hij laat nu echter zien dat deze groep het mis heeft.

De geliefde acteur deelde namelijk een videootje op zijn Instagram-pagina waarin hij een klimmuur opklimt, maar dit is geen makkelijke taak. De muur is namelijk bijna horizontaal, dus niet zomaar iedereen kan dit opklauteren. Momoa lijkt af en toe op te geven of te gaan vallen, maar hij zet door en lijkt de top toch te halen.

Agenda
Heel erg gek is het niet dat Momoa goed kan klimmen. Later dit jaar zal de acteur namelijk te zien zijn in een andere HBO-serie, genaamd The Climb. Bekijk het filmpje en enkele foto's hieronder.



Buiten het nieuwe HBO-project waar de acteur momenteel aan werkt, heeft hij ook nog de nodige andere plannen. Momoa zal namelijk opnieuw te zien zijn als Aquaman in Aquaman and the Lost Kingdom en recentelijk liet hij weten de Fast & Furious-familie te versterken voor het 10de deel, dat ergens volgend jaar te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair