Nieuwe actiethriller met Liam Neeson kan maar weinig goed doen bij critici

Nieuwe actiethriller met Liam Neeson kan maar weinig goed doen bij critici

De laatste jaren wordt het toch allemaal wat minder.

Sinds Taken uit 2008 heeft Liam Neeson zich weten te ontwikkelen tot een van de meest deskundige filmwrekers. Ieder jaar lijkt er wel een wraakfilm met de Oscarwinnaar op het witte doek te verschijnen. Zijn nieuwste film doet het nu niet zo goed bij de recensenten.

De film Blacklight wordt namelijk zeer zwak ontvangen door de critici. De eerste recensies die Rotten Tomatoes heeft verzameld hebben geen of weinig goede woorden over voor de film van Mark Williams, de filmmaker waarmee Neeson eerder Honest Thief en The Marksman opnam.

Nul procent op Rotten Tomatoes
De eerste vijf recensies - op het moment van schrijven - vallen allemaal negatief uit en dat levert een 0 procent-score op, op Rotten Tomatoes.

"Een niet verrassende actiethriller die de vreemde fase van Neesons carrière verlengt. Het beste dat er waarschijnlijk over kan worden gezegd, is dat deze niet slechter is dan de meeste andere," aldus Todd Gilchrist van TheWrap.

"Het biedt geen gedenkwaardig decorstuk of resonerende dialoog, behalve wanneer het personage van Neeson op een gegeven moment toegeeft: 'Nu achteraf vermoed ik dat ik een slechte carrièrekeuze heb gemaakt'," schrijft Frank Scheck van The Hollywood Reporter.


In de film ontmoeten we overheidsfunctionaris Travis Block, die zijn schimmige verleden moet verwerken. Wanneer hij een complot ontdekt dat gericht is op Amerikaanse burgers, bevindt Block zich in het vizier van de FBI-directeur die hij ooit hielp beschermen.

NieuwsFilm

meest populair