Thor-acteur Russell Crowe pakt mysterieuze rol in Marvel-film 'Kraven The Hunter'

Thor-acteur Russell Crowe pakt mysterieuze rol in Marvel-film 'Kraven The Hunter'

De Man of Steel en Thor: Love and Thunder-acteur in Sony's Marvel Universe.

Dit is weer een opvallend nieuwtje in Marvel-land. Acteur Russell Crowe heeft namelijk een rol geaccepteerd in de Marvel-film Kraven The Hunter, terwijl hij later dit jaar ook in een andere Marvel-film te zien is.

Even geleden werd duidelijk dat Crowe te zien zal zijn in Taika Waititi's [fim=https://www.filmtotaal.nl/film/33943]Thor: Love and Thunder[/film]. Daarin zal hij het personage Zeus spelen. Het is echter bijna niet voor te stellen dat zijn Zeus ook een rol heeft in de Kraven-film.

Russell Crowe in Kraven The Hunter
The Hollywood Reporter meldt niets over het personage dat hij gaat spelen, al wordt wel aangegeven dat veel van de aan te trekken acteurs familieleden van het titelpersonage gaan spelen.

Het zou dus kunnen dat hij de vader van Sergei Kravinoff speelt. Een andere optie is dat hij The Chameleon speelt, de halfbroer van Kraven.

Sergei Kravinoff, alias Kraven the Hunter, wordt gespeeld door Aaron Taylor-Johnson en de film staat gepland voor 13 januari 2023. De kans is groot dat deze datum wordt uitgesteld. De opnames moeten nog gestart worden.

NieuwsFilm

meest populair