Deze nieuwe Netflix-film knalt de Top-10 binnen

Deze nieuwe Netflix-film knalt de Top-10 binnen

Enge horrorfilm van Europese makelaardij.

En er staat weer een nieuwe film in de Netflix Top 10. Dit keer betreft het een nieuwe Duitse Netflix Original en dit is een horrorfilm met de titel Das Privileg - Die Auserwählten, met in het Engels de titel The Privilege.

De horrorfilm komt van Felix Fuchssteiner en Katharina Schöde en heeft rollen voor onder meer Max Schimmelpfennig, Lea van Acken en Tijan Marei. De Duitstalige film blijkt overigens niet zo goed te worden ontvangen.

Op Rotten Tomatoes staan er nog geen recensies, maar de IMDb telt al wel wat stemmen van kijkers. Op het moment van schrijven staat de film op een magere 4,7/10 na ruim vierhonderd stemmen.

Das Privileg - Die Auserwählten
De film Das Privileg, sinds 9 februari op Netflix, wordt de welgestelde achttienjarige Finn al jaren geplaagd door nachtmerries en demonische visioenen. Wat door zijn familie wordt afgedaan als psychotische inzinkingen als gevolg van het overlijden van zijn zusje, voelt voor hem toch anders.

Samen met zijn beste vriendin Lena probeert Finn het verschrikkelijke geheim te ontrafelen dat in zijn verleden schuilt én achter de schijnbaar onopvallende façade van zijn familie.



NieuwsFilm

meest populair