Seth Rogen: "De Oscars boeien toch helemaal niet?"

Seth Rogen: "De Oscars boeien toch helemaal niet?"

De acteur snapt alle heisa niet.

Recentelijk werden weer de Oscarnominaties bekend gemaakt. Natuurlijk waren sommige namen te verwachten, maar andere filmtalenten hebben het niet gehaald. Zo vindt bijvoorbeeld Josh Brolin het bijzonder vreemd dat Dune-regisseur Denis Villeneuve niet genomineerd is. Het boeit Seth Rogen echter al een hele lange tijd niet meer.

Rogen, o.a. bekend van This Is the End en Superbad heeft nog nooit een van de felbegeerde gouden beeldjes gewonnen, maar hij hecht er ook maar weinig waarde aan. De acteur vindt dat er zelfs teveel belang aan de Oscars wordt gehecht.

Reactie
Zo zegt Rogen: "Ik snap eigenlijk niet waarom mensen uit de filmsector het zo belangrijk vinden dat het publiek geïnteresseerd is in de prijzen die wij elkaar geven. Het kan mij helemaal niet schelen wie er prijzen wint met bijvoorbeeld autoraces."

"Van geen enkele andere sector wordt verwacht dat mensen interesse hebben in de prijzen die wij onszelf schenken. Dat boeit mensen gewoon niet. Oké, misschien ooit wel, maar nu al lang niet meer. En waarom zouden we dit ook überhaupt interessant moeten vinden?"

Presentator
Recentelijk werd bekend dat de Oscars weer voor een presentator gaan. Rogen werd hier ook naar gevraagd en wie het in zijn ogen zou moeten doen: "Dat is een moeilijke vraag, ik weet niet wie het wil doen, maar er zijn zeker wel de nodige komieks die dat wel zien zitten". Zelf lijkt Rogen hier dus geen interesse in te hebben.

NieuwsFilm

meest populair