Nieuwe film met Johnny Depp toch te zien in de bioscoop

Nieuwe film met Johnny Depp toch te zien in de bioscoop

Na jaren wachten debuteert zijn "nieuwe" film toch op het witte doek.

Zou dit nieuws leiden tot een terugkeer van de geplaagde acteur Johnny Depp? Het blijkt namelijk dat zijn nieuwste film toch te zien zal zijn op het witte doek. Veel moet je er nog niet bij voorstellen overigens.

De film heet Minamata en moest eigenlijk verleden jaar op het Noord-Amerikaanse witte doek verschijnen. Dit weekend is het drama (slechts) 27 maal te zien op lokale schermen.

Het prima ontvangen Minamata van regisseur Andrew Levitas is een film met een belangrijk thema, met de gevallen ster als hoofdrolspeler. Depps imago stortte begin 2021 in nadat hij van een rechter "vrouwenmepper" genoemd mocht worden. Al snel bleek de film gedoemd tot uitstel en slechts beperkte verschijnen.

Minamata met Johnny Depp en Bill Nighy
Depp speelt in Minamata Eugene Smith, een beroemde fotojournalist die de verbinding met de wereld heeft verbroken, maar in 1971 een laatste opdracht krijgt van zijn redacteur van het tijdschrift Life (Bill Nighy) om naar Japan te reizen en tientallen jaren van gruwelijke bedrijfsmisdrijven door een groot chemisch bedrijf aan de kaak te stellen.



NieuwsFilm

meest populair