Zendaya fans vinden haar Madame Tussauds wassenbeeld helemaal niks

Zendaya fans vinden haar Madame Tussauds wassenbeeld helemaal niks

Niet iedereen ziet het zitten

Zendaya is pas 25 jaar oud, maar ze is al niet meer weg te denken uit Hollywood. De actrice is razend populair en nu al een van de grootste namen in de filmwereld. Niet zo heel gek dus dat ze haar eigen wassenbeeld heeft gekregen in Madame Tussauds, maar haar fans vinden haar beeld niet bepaald geweldig...

Zendaya brak al op jonge leeftijd door, maar is de laatste jaren wel een hele grote naam geworden. De actrice scoort de ene na de andere belangrijke rol in blockbusters. Denk bijvoorbeeld maar aan Dune, de verschillende Spider-Man films maar ook de geliefde serie Euphoria.

Beeld
Zendaya houdt zich niet echter alleen bezig met acteren. Ze is ook een veelgevraagd model (zo werkt ze veel voor Tommy Hilfiger en heeft ze zelfs haar eigen kledinglijn, genaamd Daya) en doet ook nog eens aan zingen en dansen. Genoeg reden om de jonge bekendheid haar eigen beeld te geven.

Madame Tussauds onthulde recentelijk het wassenbeeld van Zendaya, maar heel wat mensen hebben al laten weten dit niet veel te vinden. Ondanks het feit dat sommigen haar wel goed vinden lijken, zijn de meeste reacties negatief, aangezien haar beeld teveel op Kylie Jenner lijkt en ook vreemde lippen heeft. Bekijk enkele reacties hieronder.









NieuwsFilm

meest populair