Gerucht: er komt een volledig nieuwe Jedi Order in de 'Star Wars'-films

Gerucht: er komt een volledig nieuwe Jedi Order in de 'Star Wars'-films

Gaat het verhaal dan door na The Rise of Skywalker?

Het gerucht gaat rond dat Lucasfilm op zoek is naar een manier om een nieuwe, andere Jedi Order op te bouwen in de nasleep van de vervolgtrilogie in de Star Wars-franchise.

Joanna Robinson, een van de vroegere verslaggevers van Vanity Fair, meldt dat ze "gefluister" heeft gehoord over een idee dat actief in de maak is bij Disney en Lucasfilm. Daarin zouden we een nieuwe Jedi Order moeten zien, die emoties en verbindingen met mensen wel goedkeurt en actief aangaat.

Star Wars-lek
Robinson noemt zichzelf op sociale media geen lekker. In plaats daarvan schrijft ze dat zijzelf een "gerespecteerd en geloofwaardig verslaggever in de entertainmentindustrie" is, met "tal van bronnen binnen Marvel en de rest van Disney.'

Of het idee over een nieuwe Jedi Order gerealiseerd wordt is niet zeker. Robinson legde haar opmerkingen als volgt uit: "je kunt een compleet stadion vullen met alles waar Lucasfilm interesse in heeft gehad en niet gerealiseerd heeft."

Desalniettemin zette Star Wars: The Rise of Skywalker de deur aan het eind open voor een nieuwe Jedi Order. Immers maakte Rey een nieuw, geel lichtzwaard en noemde zichzelf Skywalker, naar haar mentoren Luke en Leia.

NieuwsFilm

meest populair