Ruzie tussen Kanye West en Pete Davidson maakt Kim Kardashian behoorlijk bang

Ruzie tussen Kanye West en Pete Davidson maakt Kim Kardashian behoorlijk bang

Het model vreest voor de gezondheid en welzijn van haar nieuwe vriend.

Kim Kardashian en Kanye West waren jarenlang een van de beroemdste koppels ter wereld, maar de twee bekendheden zijn nu alweer een tijdje uit elkaar. Laatstgenoemde vindt het echter behoorlijk lastig dit te accepteren en nu dat Kardashian aan het daten is met Pete Davidson, slaan de stoppen helemaal door.

Ondanks het feit dat Kanye ook kort even een nieuwe vriendin had, namelijk actrice en model Julia Fox, lijkt hij terug te verlangen naar zijn eerdere relatie met Kardashian. Kanye post maar wat graag berichten op sociale media en laat hierin weten dat hij er zeker van is dat hij weer herenigt zal worden met Kim.

Een klein probleempje...
Het helpt dan natuurlijk niet dat zij momenteel een relatie heeft met Davidson, o.a. bekend van The King of Staten Island en The Suicide Squad. Kanye heeft dan ook al meerdere malen uitgehaald naar Davidson, maar daar heeft Kardashian nu genoeg van.

Kanye West deelde op zijn Instagram (in inmiddels verwijdere foto's) het volgende bericht van zijn ex: "Je moet hiermee stoppen. Je creëert een gevaarlijke en enge omgeving en als je zo doorgaat zal iemand Pete pijn doen. Dat zal dan jouw schuld zijn".

Stapje terug
Kanye zette er zelf ook een reactie bij, in hoofdletters, waarin stond: "Op verzoek van mijn vrouw wil ik iedereen alsjeblieft vragen Pete niks aan te doen. Ik zal de situatie zelf afhandelen". Wat hij daar precies mee bedoelt is niet helemaal duidelijk, maar West wil terug komen bij Kardashian.

Zo vervolgt hij: "Ik zal er altijd alles aan doen om jou en ons gezin voor altijd te beschermen. Ik heb naar je geluisterd en ik heb iedereen gevraagd om Pete met rust te laten". Op dit moment is de rapper hard bezig om opnieuw het hart te veroveren van zijn oude geliefde. Zo liet hij op Valentijnsdag een gigantische vrachtwagen vol met rozen naar Kardashian's huis rijden, met op de zijkant van de vrachtwagen de tekst: "Mij vision is Krystal Klear".

NieuwsFilm

meest populair