Kim Kardashian heeft bijna niks aan op Valentijnsdag

Kim Kardashian heeft bijna niks aan op Valentijnsdag

Het model deelt weer eens twee zeer spannende kiekjes!

Dat Kim Kardashian graag kiekjes van zichzelf deelt weten de meeste mensen nu onderhand wel. De Amerikaanse televisiepersoonlijkheid is wereldberoemd en krijgt goud geld betaald voor elke foto die ze op sociale media post en zo nu en dan zitten er wat 'pikantere' foto's tussen. Voor Valentijnsdag was het weer eens raak!

Kim Kardashian is voornamelijk bekend van de realityshow Keeping Up With the Kardashians, maar na bijna 300 afleveringen en 20 seizoenen eindigde de serie in 2021. De actrice is dus weer op zoek naar nieuwe projecten, maar dat komt wel goed. Er komt namelijk alweer een nieuwe serie uit over haar familie later dit jaar, genaamd The Kardashians. Tot die tijd zorgt Kim ervoor dat we haar zeker niet gaan vergeten.

Valentijnsdag
Zo was ze vorig jaar nog te horen in de animatiefilm Paw Patrol, maar het zullen toch voornamelijk haar foto's zijn die flink veel bekeken worden. De 41-jarige Kardashian zette gisteren weer eens twee behoorlijk spannende foto's online, die weinig aan de verbeelding overlaten. Het gaat hier wederom om een reclame voor het merk SKIMS, gespecialiseerd in lingerie en ondergoed, waarmee het model vaker in zee gaat.

Binnen de kortste keren werden de kiekjes miljoenen keren bekeken. Heel erg gek is dit niet, aangezien ze maar liefst 285 miljoen volgers heeft! Maar waarschijnlijk willen ook genoeg 'niet'-volgers Kim in een minuscule bikini zien.

Wil je de foto's van de in Los Angeles geboren schoonheid ook zien? Bekijk de foto's dan nu op haar instagram!

NieuwsFilm

meest populair