Trailer 'Costa!!' met Katja Schuurman en Abbey Hoes

Trailer 'Costa!!' met Katja Schuurman en Abbey Hoes

Check morgen ook de trailer.

Even geleden werd het vervolg aangekondigd op Costa!, de Nederlandse vakantieromkom uit 2001 van Johan Nijenhuis waarin de personages van onder meer de Nederlandse acteurs Georgina Verbaan, Daan Schuurmans en Katja Schuurman zich lekker laten gaan in Salou, het populaire vakantieoord voor tieners.


Update: Onderaan dit bericht vind je de trailer voor de film!

Van de oude cast keert in ieder geval Katja Schuurman terug. Zij speelt opnieuw Frida. In deel twee is Frida moeder van Anna, de rol van Abbey Hoes. Later vandaag verschijnt de volledige trailer en hieronder zie je de eerste echte poster.

Erg brave poster voor Costa!!
Als je aan Salou en Costa! denkt, dan denk je waarschijnlijk al snel aan zee, strand, zonnebrand, bikini's en sixpacks. En dan denk je aan de cover van de eerste film, deze dus:

Bekijk de afbeelding
Maar kunnen die lichamen nog wel anno 2022? En die hand van Katja's Frida is misschien ook een stapje te ver? Om die reden komt de promotieteam achter Costa!! waarschijnlijk met onderstaande, duidelijk bravere poster. Zou de film ook zo braaf zijn?


De cast bestaat verder uit Soy Kroon, Stephanie van Eer, Katja Schuurman, Tina de Bruin, Roeland Fernhout, Lisa Zweerman, Sinan Eroglu, Zoey Ivory van der Koelen, Oscar Aerts en Ella June Henrard. Vanaf 28 april zie je de romkom in de bioscoop en later vandaag springt hieronder de complete trailer online.



NieuwsFilm

meest populair