Julia Garner (Ozark) vindt er maar niks aan beroemd te zijn

Julia Garner (Ozark) vindt er maar niks aan beroemd te zijn

De actrice vindt dat bekendheden vaak hun macht misbruiken en dat journalisten teveel willen weten.

Julia Garner had al wat kleine rolletjes in films als Sin City: A Dame to Kill For en The Perks of Being a Wallflower, maar dankzij de geliefde Ozark-serie brak ze echt door en werd plotsklaps beroemd. Toch vindt de 27-jarige actrice dit niet altijd even makkelijk.

Garner wist enige tijd geleden de hoofdrol te scoren in een nieuwe grote Netflix-serie, namelijk Inventing Anna, waarin de actrice in de huid kruipt van Anna Delvey Deze vrouw deed zich voor als een rijke Duitse erfgename en zo talloze banken, hotels, restaurants en vliegtuigmaatschappijen wist op te lichten. Tijdens een recent interview om haar nieuwe project te promoten liet Garner zich over haar sterrenstatus uit.

Vies
Zo zegt Garner: "Ik vind eerlijk gezegd dat beroemdheid vaak maar iets smerigs is. De macht die sommigen hebben wordt vaak misbruikt en dat kan gewoon echt gevaarlijk zijn. Kijk wat er met Anna is gebeurd". Inventing Anna is namelijk gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Garner gaat verder: "Ik dacht nooit dat ik iets interessant te zeggen had, maar nu wil iedereen in een keer alles over mij weten. Het is vreemd dat mensen me in een keer allerlei vragen stellen".

Project
Garner liet zich eveneens nog uit over haar nieuwe serie, waarvoor ze de echte Anna Delvey heeft ontmoet. De actrice ging namelijk naar de gevangenis waar Delvey (haar echte naam is Anna Sorokin) nog enkele jaren zal verblijven.

Zo zegt Garner: "Toen ik Anna ontmoette, vroeg zij mij hoe de opnames verliepen. We hadden een praatje en toen was ze wel benieuwd hoe ik haar zou spelen. Ik wist niet echt goed hoe hierop te reageren dus ik deed haar toen maar na, maar dat liet haar wel lachen! Het was eigenlijk wel een heel leuk gesprek!"

NieuwsFilm

meest populair