John Cena scoort belangrijke rol in live-action remake van 'Coyote vs Acme'

John Cena scoort belangrijke rol in live-action remake van 'Coyote vs Acme'

Tweee oude geliefde Looney Tunes-personages in een nieuw jasje.

John Cena is net goed en wel klaar met zijn werk voor de HBO-Max serie Peacemaker of hij heeft alweer een nieuwe rol te pakken. De acteur heeft namelijk getekend voor een nieuw project van Warner Bros., namelijk een live-action remake van Coyote vs Acme.

Het gaat hier om twee bekende Looney Tunes personages: Road Runner en Wile E. Coyote. Ze werden in 1948 allebei bedacht door Chuck Jones en maakten samen hun debuut in de film Fast and Furry-ous. Vanaf dat moment vormden ze in heel wat filmpjes een vast duo. Hierin zijn een paar momenten tussen de twee te zien.



Wat te verwachten
Wile E. wordt meestal afgebeeld als een sluwe en hongerige coyote die altijd achter Road Runner aanzit, maar zonder weinig succes. Elke keer faalt hij weer, maar hij geeft het nooit op en bedenkt telkens een nieuw plannetje.

Nu gaat hij het wederom proberen in de film van Dave Green, o.a. bekend van Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. James Gunn is eveneens betrokken bij het project. Hij zal de film namelijk gaan produceren.

His Name Is...
John Cena wist dus een van de hoofdrollen te bemachtigen. Het verhaal draait voornamelijk om Wile E draait en zijn advocaat. Samen klagen zij het bedrijf ACME Corporation aan voor al hun defecte producten (zoals o.a. onvoorspelbare raketsleeën en onbruikbare schoenen met veeraandrijving) waardoor hij Road Runner nooit te pakken heeft gekregen.

Wile E. gaat dan ook de strijd aan met zijn voormalige baas, die nu voor ACME werkt. Dit is de rol die Cena op zich zal nemen. De live-action remake wordt beschreven als een mix tussen een rechtszaaldrama en een familiekomedie. Op dit moment is scenarioschrijver Samy Burch hard aan het werken aan het script, want de film zal, in tegenstelling tot de nodige Warner Bros. projecten, in 2023 exclusief in de bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair