'Dune'-held op foto als Willy Wonka voor aankomende 'Wonka'-film

'Dune'-held op foto als Willy Wonka voor aankomende 'Wonka'-film

Timothée Chalamet als Willy Wonka in 'Wonka'.

Timothée Chalamet weet zich flink in de kijker te spelen. De 26-jarige acteur is sinds 2014 actief in films en zat al in titels als Interstellar, Call Me by Your Name, Lady Bird, Little Women, The French Dispatch, Dune en Don't Look Up.

Zijn volgende film is de horrorfilm Bones & All van Luca Guadagnino (Call Me by Your Name) en daarna zal hij te zien zijn als Willy Wonka in Warner Bros.' film Wonka van Paul King (Paddington, Wonder).

Nieuwe beelden Wonka van Chalamet
De opnames voor de film zijn al even aan de gang en nu hebben we beelden van de acteur als Wonka. Er zijn recent opnames geweest in Oxnard in Engeland. Je kunt een video vanaf de set kijken op Twitter. En check ook een foto vanaf de set.

Opvallend is dat Netflix in september 2021 de Roald Dahl Story Company kocht, terwijl Warner Bros. de film maakt. Netflix is nu co-producent, al lijkt het erop dat de film op 17 maart 2023 gewoon op het witte doek verschijnt en mogelijk daarna op Netflix (en/of HBO Max).

Je ziet in Wonka ook rollen voor onder meer Keegan Michael-Key, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Olivia Colman en Jim Carter.

NieuwsFilm

meest populair