J.K. Simmons over zijn J. Jonah Jameson: "Mijn werk bij Marvel zit er nog niet op!"

J.K. Simmons over zijn J. Jonah Jameson: "Mijn werk bij Marvel zit er nog niet op!"

De acteur is positief over zijn toekomst!

Tom Holland wist in Spider-Man: No Way Home hoge ogen te gooien. De jonge acteur kroop opnieuw in de huid van de geliefde superheld en moest het opnemen tegen heel wat oude bekende gezichten. Ook helpt J. Jonah Jameson hem niet bepaald mee. Attentie: SPOILERS volgen!

Het bekende personage was al te zien in de Spider-Man trilogie van regisseur Sam Raimi, waarin Tobey Maguire nog de superheld speelde. Jameson maakt nu al meerdere films Peter Parker het leven zuur, maar ondanks het feit dat Holland niet zeker weet of hij nog terugkeert voor meer avonturen, denkt J.K. Simmons dat we nog niet van zijn Jameson af zijn.

Avontuur
In No Way Home wordt Holland's Spider-Man bijgestaan door zijn voorgangers, Maguire en Andrew Garfield. De nodige filmfans zien het wel zitten dat Garfield op een bepaalde manier terugkeert, maar dat is nog verre van zeker. Sterker nog, Holland liet zich recentelijk uit over de toekomst van Spider-Man en zelfs hij weet niet of het avontuur nu voorbij is.

Simmons, o.a. bekend van Whiplash, denkt wel nog een toekomst te hebben in het MCU. Tijdens een recent interview liet de met een Oscar bekroonde acteur zich er kort maar krachtig over uit: "Ik kan er op dit moment nog niet al teveel over zeggen, maar op dit moment lijkt het er wel op dat ik in meer films te zien zal zijn... Dus hou de vingers maar gekruist!"

Hopen jullie dat de acteur inderdaad terugkeert?

NieuwsFilm

meest populair