Uitleg van de bonusscène na de aftiteling van 'Texas Chainsaw Massacre'

Uitleg van de bonusscène na de aftiteling van 'Texas Chainsaw Massacre'

Bloederige dertien-in-een-dozijn slasher heeft een stingertje.

Op basis van de ontvangst en uiteraard de film zelf mag gesteld worden dat de nieuwe Netflix-horrorfilm Texas Chainsaw Massacre niet de beste film is. Voor de fans van gore en gruwelijke sterfscènes werkt de film ongetwijfeld wel.

Als je de film al hebt gezien en je hebt de aftiteling afgekeken (of doorgespoeld), dan weet je dat er een korte scène na de aftiteling is.

LET OP! SPOILERS!!


In de stinger krijgen we een blik op de onsterfelijke Leatherface. Opnieuw overleeft het monster de gebeurtenissen in de film. In de bonusscène zien we het figuur met zijn kettingzaag naar een boerderij sjokken.

Dat we die scène te zien krijgen, lijkt op het eerste oog onnodig en dat is misschien ook zo. We weten immers dat Leatherface alle aanvallen overleeft. En de vraag is zelfs of dit deel een direct vervolg krijgt. Toch hoort het een beetje bij slasherfilms om te hinten naar een vervolg.

Wat krijgen we te zien?
Nadat de aftiteling is afgerond, zien we Leatherface over een onverharde weg lopen. Er word onthuld dat hij zijn schuilplaats in het dorpje heeft verlaten en terug naar huis keert, waarbij het ouderlijk huis uit het originele The Texas Chain Saw Massacre uit 1974 wordt getoond. Daar kan de maniak even tot rust komen... tot er weer wat tieners voorbijkomen.

"Als ik de kans krijg, dan zou ik mezelf helemaal laten gaan bij deze film [een vervolg]," deelde regisseur David Blue Garcia met Comicbook.com over zijn interesse in meer Leatherface. "Ik heb veel ideeën die ik had helaas achter moeten laten in de montagekamer, waarvan ik dacht: 'Ah, ik had dit moeten doen, of ik had dat moeten doen.' Er is zoveel dat ik zou kunnen doen in een vervolg, dus ik zou graag de kans krijgen."

Of Texas Chainsaw Massacre 2 er komt, moet niet afhangen van de ontvangst. De film scoort matig op Rotten Tomatoes, met 30% procent op de Tomatometer. Kijkcijfers op Netflix zouden mogelijk nog hoop bieden. Wat zeg jij? Een vervolg, doen of niet?



NieuwsFilm

meest populair