John Cena is laaiend enthousiast over 'Fast & Furious'

John Cena is laaiend enthousiast over 'Fast & Furious'

Hoe de films zich ontwikkeld hebben is lovenswaardig volgens hem.

John Cena heeft alle lof voor de vele veranderingen die de Fast & Furious-franchise doorgemaakt heeft in de negen films die tot nu toe verschenen. En daar blijft het niet bij; de acteur legt ook uit waarom de films het volgens hem zo goed (blijven) doen bij het bredere publiek.

Cena debuteerde in Fast & Furious 9 als Jakob Toretto, de vervreemde broer van Dom en Mia en bleek een meesterdief te zijn, high-performance driver en leek zelfs de vader van Dom vermoord te hebben. Jakob werkt in de film in eerste instantie voor Cipher, maar verandert van kant en kiest voor zijn broer.

Fast & Furious-franchise
Hoewel Cena's personage vermoedelijk niet zit in Fast and Furious 10 Part 1, is hij nu al vereerd onderdeel te zijn van de franchise als geheel.

"Dat ik uitgenodigd kon worden voor de Fast-franhise was geweldig. Ik ben opgegroeid met die films, ik hou van autocultuur en het feit dat bij deze film niemand het aan zag komen en hij de wereld compleet veroverde," begon Cena.

"Ik vind het geweldig hoe de franchise veranderd is tot een bijna vreemde superhelden-zonder-capes spionagefilm, die draait om de misdaad-scene maar wel draait om good guys die de wereld van het kwaad moeten redden. Het is echt een van die franchises die oprecht naar het publiek luistert, als dat het wil; zelfs als het publiek grapt dat ze de ruimte in moeten. Dan zegt Justin Lin doodleuk: 'zeker gaan we de ruimte in vliegen in een Pontiac Fiero.'"

"Er zijn nu genoeg delen geweest waarin er nog altijd veel op het spel staat, de personages zijn nog steeds goed ontwikkeld, maar in dezelfde film krijg je van die mooie knipogen. Ik hou van de franchise, de cast en crew. Zij zijn echt een familie. Je loopt op de set en ziet daar mensen die al 20 jaar samen films maken. Ik heb zoiets nooit gezien behalve in de WWE-locker. Dit is een nalatenschap, en er zijn weinig franchises die na negen films nog altijd zo winnen."

NieuwsFilm

meest populair