Actrice geniet van haar eigen dood in 'Texas Chainsaw Massacre'

Actrice geniet van haar eigen dood in 'Texas Chainsaw Massacre'

En er gingen er flink wat dood...

Ben jij dol op slasherfilms? Dan zit je waarschijnlijk goed bij Texas Chainsaw Massacre, het nieuwste deel in de reeks dat verleden week op Netflix verscheen. Verhaaltechnisch is de film misschien wat dun, maar Leatherface doet vooral waar hij goed in is: onschuldige mensen doden.

En er gaan logischerwijs flink wat mensen dood in Texas Chainsaw Massacre. En dat gebeurt met een hoop geweld en bloed, dus het is duidelijk niet een film voor kijkers met een zwakke maag. Let op: hieronder volgen SPOILERS!

Actrice geniet van haar eigen doodscène in Texas Chainsaw Massacre
Een van de hoofdrollen is voor actrice Sarah Yarkin (Happy Death Day 2U, Eat Brains Love). Ze speelt het personage Melody, de brunette met de krullen. Ze haalt het einde van de film niet, en dat vindt de actrice geweldig.

"Ik denk dat mijn dood het beste deel van de film is. Natuurlijk was ik teleurgesteld toen ik het script las en mijn lot vernam. Maar ik denk dat het een veel betere film is doordat ik sterf, aangezien het schokkend is," aldus Yarkin.

"Het is gebeurt in de laatste, ongeveer tien seconden van de film. Het was schokkend voor mij, en ik wist dat ik dood zou gaan toen ik de film aan het kijken was. Dus nee, ik zou niet willen dat ik het overleefde. Ik vind het geweldig," geeft de actrice toe.

Wat zeg jij? Heb jij de film ondertussen al gezien? En zag jij die allerlaatste kill aankomen? Wel toch?

NieuwsFilm

meest populair