Deze potentiële topfilm staat binnenkort op Netflix

Deze potentiële topfilm staat binnenkort op Netflix

Met twee van Hollywoods grootste namen.

Een van de grotere Netflix Originals die in maart op de streamingdienst verschijnt is de mysterieuze thriller Windfall. De film komt van Charlie McDowell (The Discovery) en werd eerder omschreven als 'Hitchcockiaans', uiteraard verwijzend naar grootmeester Alfred Hitchcock.

De film heeft ook drie grote namen aan boord. Naast Emily in Paris-actrice Lily Collins is er een belangrijke rol voor Jesse Plemons, een acteur die de laatste jaren in steeds meer grote films te zien is.

De derde hoofdrol is voor Jason Segel, die je kent uit onder meer This Is 40 en de aanstaande HBO-serie Winning Time. En met deze drie acteurs moet de film het doen.

Windfall binnenkort op Netflix
Even geleden verscheen de eerste trailer voor de mysterieuze thriller online. Hierin werd er gehint naar het verhaal. We zien namelijk dat een man (Segel) in een vakantiehuis inbreekt en dat de rijke eigenaren (Collins en Plemons) toch besluiten om een bezoek te brengen aan het verblijf.

Of de film het in zich heeft om uit te groeien tot een topfilm valt nog te bezien met een Netflix-film. Het kan namelijk nog alle kanten op. Duidelijk is wel dat Windfall een prima cast heeft en een verhaal dat zomaar kan gaan verrassen.

Vanaf 18 maart staat Windfall op Netflix. Hieronder zie je de eerdere trailer.



NieuwsFilm

meest populair