Vanaf morgen op Disney Plus: De gloednieuwe film 'The King's Man'

Vanaf morgen op Disney Plus: De gloednieuwe film 'The King's Man'

Voor liefhebbers van deze franchise een niet te missen prequel-film.

Disney Plus pakt morgen uit met een interessante nieuwe film: The King's Man. In deze prent, die vers uit de bioscopen komt, wordt de ontstaansgeschiedenis van de inmiddels welbekende Britse spionnendienst uit de doeken gedaan.

Bekijk de afbeelding
The King's Man (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Ralph Fiennes, Harris Dickinson, Rhys Ifans, e.a.
Een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog uit te zetten die miljoenen zal vernietigen. Vastbesloten om deze te stoppen, rekruteert de hertog van Oxford, zij het met tegenzin, zijn protegé Conrad om zich aan te sluiten bij zijn geheime organisatie die het doel heeft om de koers van de geschiedenis een positieve wending te geven.

Ontvangst
The King's Man kon de critici weinig bekoren. Op Rotten Tomatoes heeft de film slechts een score van 42 procent. FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven beoordeelde hem met 2,5 ster. De totale box office-opbrengst staat tot nu toe op bijna 125 miljoen dollar.

Hoewel deze prequel dus duidelijk geen meesterwerk is, is het niet verkeerd om de film zelf een kans te geven door hem eens op te zetten op Disney Plus. Zeker liefhebbers van de eerste twee Kingsman-films mogen hem eigenlijk niet missen.


Benieuwd naar deze film? Vanaf morgen (meestal komen nieuwe titels op Disney Plus rond 09:00 uur beschikbaar) kun je 'm via deze link bekijken.

NieuwsFilm

meest populair