Eerste blik op Cillian Murphy in 'Oppenheimer' van Christopher Nolan

Eerste blik op Cillian Murphy in 'Oppenheimer' van Christopher Nolan

Een eerste foto van Cillian Murphy.

Volgend jaar verschijnt de nieuwe film van Christopher Nolan in de wereldwijde bioscoopzalen. Dit keer duikt Nolan weer de geschiedenis in, nadat hij dit een aantal jaar geleden al deed in Dunkrik.

In Oppenheimer heeft Nolan de hoofdrol gegeven aan Cillian Murphy, de Peaky Blinders-acteur in de een aantal films van de regisseur bijrollen had. Vandaag krijgen we een eerste foto van Murphy als de titelpersoon.

Ook kwam er het nieuws dat er nog meer grote namen zijn aangetrokken voor de $100 miljoen kostende productie die zijn opnames heeft aangevangen. Kenneth Branagh (Tenet), Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story) en Dave Krumholtz (Hail, Caesar!) zijn ook van de partij.

Murphy als J. Robert Oppenheimer
Murphy speelt J. Robert Oppenheimer, de wetenschapper die de baas was over het Manhattan-project dat leidde tot de uitvinding van de atoombom. Hieronder een grauwe eerste blik op Oppenheimer. Waarschijnlijk nog geen foto uit de film zelf. Tenzij deze zwart-wit wordt.

Bekijk de afbeelding
Andere grote rollen zijn voor Emily Blunt als Katherine Oppenheimer, Robert Downey Jr. als Lewis Strauss, Matt Damon als Lt. Gen. Leslie Groves, Florence Pugh als Jean Tatlock en Rami Malek als een wetenschapper.

Oppenheimer, de eerste film van Nolan voor Universe Pictures na een jarenlange samenwerking met Warner Bros., staat gepland voor 2023.

NieuwsFilm

meest populair