Gigantische problemen voor nieuwe 'Star Trek'-film

Gigantische problemen voor nieuwe 'Star Trek'-film

De cast wist van niks...

De aankondiging van Star Trek 4 en dat de film de cast van de Kelvin-films terug brengt, verbaasde velen. Nu blijkt dat zelfs de cast verbaasd was en van niets wist.

Paramount Pictures werkte enige jaren geleden nog aan een nieuwe film in de franchise, waarin Captain Kirk zijn vader George Kirk zou ontmoeten en leren kennen. De onderhandelingen stokten in 2018 toen de filmstudio geen akkoord kon bereiken met de cast over het salaris. Er werd vervolgens vele pogingen gedaan andere films te lanceren, maar nu keert toch de oorspronkelijke cast terug.

Enorme verrassing
Het besluit kwam onder meer voort uit marktonderzoek van de filmstudio waaruit bleek dat het publiek de cast nog altijd terug wil zien keren.

Maar The Hollywood Reporter meldt nu dat alle castleden niet wisten dat er een aankondiging zou komen voor een nieuwe film. Hun managers wisten niet eens dat hun eigen klanten genoemd zouden worden als onderdeel van de deal. En al helemaal niet de aankondiging dat de opnames van de film eind dit jaar zullen beginnen.

Hoewel de hoop is dat de opnames inderdaad eind dit jaar van start kunnen, wordt nog aan het scenario gewerkt en is er nog geen budget gevonden.

Daar komt ook nog eens bij dat de cast nog niet getekend heeft. Dat is dus een probleem, want daarmee heeft de filmstudio alle eigen onderhandelruimte weggegeven.

NieuwsFilm

meest populair