'Knives Out 2' wordt een old school ensemblefilm van Netflix

'Knives Out 2' wordt een old school ensemblefilm van Netflix

Netflix werkt druk aan de nieuwe film.

Kathryn Hahn is een actrice die het al een tijdje goed doet in Hollywood. Haar recente rol als Agatha Harkness in de serie WandaVision maakte haar nog beroemder dan eerst. In een recent interview vertelde ze wat fans daarvan mogen verwachten, maar ging ze ook in op haar nieuwe rol.

Hahn speelt namelijk in de film Knives Out 2 die opgenomen is voor Netflix. Daarin is Benoit Blanc weer te zien als briljante detective. Maar met een compleet nieuwe cast.

Old school ensemblefilm
"Het bracht mij terug naar mijn roots, omdat het heel erg voelt als een old school ensemble. Het voelde een beetje als mijn lessen in Yale. Ik had net zo'n warme gevoelens van liefde en tederheid richting iedereen," aldus Hahn.

Het is nog de vraag waar deze Benoit Blanc-film precies om zal draaien, al weten we dat de opnames zich in Griekenland af hebben gespeeld.

Acteur Daniel Craig zei al over de film: "Het script kwam aan en ik zei letterlijk: 'Maak je een grapje?' Ik kon niet geloven dat hij wilde dat ik dit zou spelen." Recent werden de opnames volgens Craig afgerond in Servië.

De film is dit jaar nog te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair