Lily James met een decolleté van heb ik jou daar

Lily James met een decolleté van heb ik jou daar

De actrice vindt zichzelf weer in opvallende jurkje.

Waarschijnlijk vooral doordat ze Pamela Anderson speelt in de tv-serie Pam & Tommy zien we actrice Lily James de laatste tijd heel wat minder braaf voor de camera verschijnen. Ook op haar eigen Instagram.

De in Esher, Surrey geboren actrice uit films als Cinderella, Baby Driver en Yesterday zagen we verleden jaar nog in de film The Dig van Simon Stone en met rollen van Carey Mulligan en Ralph Fiennes. Een andere rol had ze in de Prime Video-serie The Pursuit of Love, samen met namen als Emily Beecham, Dominic West en Emily Mortimer.

Mogelijk nog dit jaar duikt ze op in de komedie What's Love Got to Do with It? met ook Emma Thompson en Shazad Latif en op dit moment neemt ze de thriller The Paris Trap van regisseur Pablo Trapero op.

Opvallend op Insta
"Versace was een sensatie. Ik keek vol ontzag toe en voelde me zo vereerd om daar te zijn en getuige te zijn van de majesteit," aldus Lily bij een reeks foto's waarop we haar in een wel heel opvallend outfitje zien met heel wat decolleté, met dank aan styliste Rebecca Corbin-Murray.


Zien hoe de 32 jarige Lily James eruit ziet in haar opvallende outfit? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair