Andrew Garfield zegt of hij ooit nog als Spider-Man terugkeert

Andrew Garfield zegt of hij ooit nog als Spider-Man terugkeert

Is het de waarheid of opnieuw een leugentje om eigen bestwil?

Tom Holland is nu al enkele jaren te zien als Spider-Man in het MCU, maar ondanks het feit dat hij het erg goed doet, vragen de nodige mensen zich toch af hoe het had kunnen zijn als zijn voorganger, Andrew Garfield, nog een tijdje door was gegaan. Hij laat zich er nu zelf over uit. Opgelet: Spider-Man: No Way Home-SPOILERS volgen!

Garfield was natuurlijk te zien in het tweeluik The Amazing Spider-Man, maar Sony trok er tamelijk abrupt de stekker uit en het kwam nooit van een derde film. Echter, zeven jaar nadat hij de rol had verlaten, mocht Garfield toch weer terugkeren voor No Way Home, waarin hij opnieuw in de huid kruipt van zijn Peter Parker/Spider-Man.

Heel veel vragen
Niet alleen Garfield keerde terug, ook Tobey Maguire was wederom als Spider-Man te zien. Garfield werd echter wel maandenlang gebombardeerd met vragen over de Marvel-blockbuster. Hij was namelijk bezig met de nodige andere projecten, zoals Tick, Tick... Boom! en The Eyes of Tammy Faye, waardoor bijna elk interview toch weer ging over No Way Home.

Toch liet Garfield niks los. Zo bleef de acteur stellig beweren dat hij niet in de blockbuster zat, maar gelukkig wilde hij dit gewoon geheim houden. Zijn terugkeer werd heel goed ontvangen, waardoor de nodige fans hopen dat hij weer vaker te zien zal zijn als de geliefde superheld. Garfield reageert hier nu zelf op.

Sorry...
Zo zegt hij: "Op dit moment zijn er geen plannen en dat is de waarheid". Garfield grapte daarna: "Ik neem aan dat dit niet veel zal zeggen, aangezien ik waarschijnlijk de rest van mijn leven een leugenaar genoemd zal worden, maar dit is toch echt de waarheid!"

Garfield liet enkele weken geleden al weten dat hij genoten had van zijn No Way Home ervaring en het geweldig vond dat hij terug mocht keren als Spider-Man, maar dat hij "te oud" is om de rol weer vaker te gaan spelen. Hopen jullie dat hij toch nog terugkeert?

NieuwsFilm

meest populair