'Star Trek 4' wordt bitterzoet door grote afwezige

'Star Trek 4' wordt bitterzoet door grote afwezige

Anton Yelchin is helaas overleden en zal dus niet te zien zijn.

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat er een vierde Star Trek-film in de maak is bij Paramount Pictures, met Matt Shakman als regisseur. Opvallend genoeg brengt de film voor het eerst sinds 2016 de 'Kelvin'-cast weer bij elkaar.

Een van de opvallende afwezigen is echter Anton Yelchin, de acteur die om het leven kwam bij een bizar ongeluk in 2016. Actrice Zoe Saldana denkt daarom dat het maken van deze nieuwe film een bitterzoete ervaring wordt.

Star Trek-terugkeer
Tegenover Entertainment Tonight sprak Saldana over de terugkeer van de cast. Zij noemde iedereen een grote familie en herinnerde zich Yelchin als toegewijd artiest en Star Trek-fan.

"We zijn allemaal enorm opgewonden. Natuurlijk is het bitterzoet, want we komen voor een vierde keer samen en een van ons is er niet meer met het overlijden van Anton," aldus Saldana.

"Maar we hebben oprecht het gevoel dat terugkeren en de Star Trek-familie bij elkaar houden, de manier is om hem in onze gedachten en harten te houden. Hij was namelijk een enorme fan. En hij was enorm toegewijd aan het werk en aan Star Trek. Dus het is geweldig om weer aan het werk te gaan en bij elkaar te komen met de cast."

Het personage van Yelchin, Pavel Chekov, wordt niet opnieuw gecast.

NieuwsFilm

meest populair