Jason Momoa heeft nu al spijt van aanvragen scheiding en woont alweer bij Lisa Bonnet

Jason Momoa heeft nu al spijt van aanvragen scheiding en woont alweer bij Lisa Bonnet

Enkele weken na de aankondiging zijn ze toch weer terug bij elkaar.

Eerder dit jaar liet de bekende acteur Jason Momoa weten na twaalf jaar een punt te zetten achter zijn relatie met Lisa Bonnet, maar enkele weken later lijkt het koppel toch alweer spijt te hebben van deze beslissing. De twee beroemdheden wonen namelijk alweer samen en geven elkaar dus weer een tweede kans.

Momoa (42) en Bonet (54) waren 12 jaar samen, waarvan 5 getrouwd. Ook hebben ze samen twee kinderen, Lola (14) en Nakoa-Wolf (13). Bonet heeft echter nog een andere dochter uit haar eerste huwelijk met zanger Lenny Kravitz, namelijk de 33-jarige Zoë. Zij zal later deze maand als Catwoman te zien zijn in The Batman.

Gelukkig
Een bron die dichtbij de familie staat liet zich uit over de situatie: "Jason woont sinds twee weken weer thuis en het gaat heel goed met hem en Lisa. Ze zijn super gelukkig en blij dat ze elkaar een nieuwe kans hebben gegeven om daarmee hun huwelijk te redden. Voor Jason is Lisa de enige vrouw van wie hij ooit echt gehouden heeft, dus hij wilde heel graag dat het goed kwam tussen hen. En na een poosje rust zag Lisa ook in dat ze bij elkaar horen".

Zo vervolgt deze persoon: "Ze realiseren zich ook dat ze zoveel tijd in elkaar hebben geïnvesteerd, en in elkaars verleden, dat het zonde is om dat allemaal weg te gooien. Jason kan het ook bijzonder goed vinden met Zoë en heeft zelfs een goede relatie met haar vader. Het was eigenlijk gewoon de perfecte 'moderne familie'. Zeker hebben zij ook, zoals elk huwelijk, ups en downs, en ze weten dat de eventuele scheiding het dieptepunt was, maar nu kijken ze enkel en alleen nog maar vooruit!"

Agenda
Goed nieuws dus voor Momoa, die er weer volle bak tegenaan kan! Dat is ook wel nodig, want de geliefde acteur zal het de komende tijd druk hebben met blockbusters als Aquaman and the Lost Kingdom en Fast & Furious 10.

Ook was Momoa aanwezig bij The Batman-première in New York, die gisterenavond plaatsvond. Hier liet hij zich kort over zijn relatie uit: "We zijn allemaal zo trots op Zoë en zijn hier voor haar. Lisa kon er helaas niet bij zijn, daarom sta ik hier nu alleen met de kinderen. Maar we zijn heel blij, want we zijn nog steeds een familie!"

NieuwsFilm

meest populair