Wéér een suffe Bruce Willis-film: check (of vermijd) de trailer van 'Fortress: Sniper's Eye'

Hoe lang gaat Bruce hier nog mee door?

Jan-Peter Rook 4 maart 2022 12:16 in Video
Een nieuwe maand, een nieuwe inspiratieloze actiefilm met Bruce Willis erin. Hieronder vind je de eerste trailer van Fortress: Sniper's Eye, het vervolg op de cyberthriller Fortress die vorig jaar uitkwam.


De gepensioneerde CIA-agent Robert Carter Michaels (Willis) en zijn zoon Paul (Jesse Metcalfe) hebben zich voorgenomen om aan hun onderlinge band te werken, nadat ze in de vorige film samen de zwaar beveiligde geheime basis - de 'Fortress' - moesten beschermen.

Levensgevaarlijke reis
Wanneer Pauls vrouw Melissa wordt ontvoerd, maken hij en Robert een levensgevaarlijke reis door de ruige bergen. Ze hebben maar één doel: Melissa levend naar huis brengen.

De rest van de cast bestaat uit Chad Michael Murray, Ser'Darius Blain, Kelly Greyson, Natalie Burn, Welker White en Gabrielle Haugh. De regie staat dit keer op naam van Josh Sternfeld (Winter Solstice, Meskada).

Fortress: Sniper's Eye, met een scenario van Alan Horsnail en naar een verhaal van Emile Hirsch en Randall Emmett, draait vanaf 29 april in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is niets bekend.

NieuwsFilm