'Prey' wordt volstrekt anders dan eerdere 'Predator'-films

'Prey' wordt volstrekt anders dan eerdere 'Predator'-films

De film Prey wordt bijzonder.

Dan Trachtenberg werkt druk aan Predator-reboot Prey. De film heeft nog geen officiële releasedatum, maar schijnt op een zeker moment dit jaar te zien te zijn.

In de Verenigde Staten komt Prey uit op streamingdienst Hulu. Hier in Nederland is het de verwachting dat de film op Disney+ te zien zal zijn.

Prey verandert de franchise
Het lijkt erop dat Prey de Predator-franchise gaat veranderen en van nieuw elan voorziet. Het verhaal speelt zich honderden jaren in het verleden af en is een heel nieuwe en behoorlijk unieke draai aan de mythologie. De menselijke personages krijgen te maken met een nieuwe en gevaarlijke bedreiging in hun strijd tegen de buitenaardse jagers.

Dat de film uniek moet zijn, hoorden we van 20th Century Studios-baas Steven Asbell. Hij vertelde dat Prey in zekere zin een gok is. Maar wel eentje die men aan durft:

"Het coolste voor de fans is dat we nieuwe en gedurfde versies maken van geliefde Fox-eigendommen. Je kan het heel creatief aanvliegen. Dat zal je merken met Prey, dat we in de zomer lanceren. Een Predator-film die zich op de Great Plains afspeelt in het jaar 1719 van Dan Trachtenberg. Dat is wat we nu dus kunnen doen."

NieuwsFilm

meest populair