Regisseur stapt op bij 'Fast & Furious 10' vlak na opnamestart

Regisseur stapt op bij 'Fast & Furious 10' vlak na opnamestart

Justin Lin zegt de franchise vaarwel.

De productie van Fast X of Fast & Furious 10 is onlangs van start gegaan, maar het lijkt erop dat ze nu al tegen een groot probleem aanlopen. Nee, nu is het geen corona... De regisseur vertrekt.

Justin Lin heeft aangekondigd dat hij heeft besloten op ​​te stappen bij Fast X vanwege creatieve meningsverschillen.

"Met de steun van Universal heb ik de moeilijke beslissing genomen om een ​​stap terug te doen als regisseur van Fast X, terwijl ik wel als producent bij het project blijf," zei Justin Lin in een verklaring.

"In tien jaar en vijf films namen we de beste acteurs, de beste stunts en de beste achtervolgingen in auto's op. Persoonlijk ben ik, als kind van Aziatische immigranten, er trots op dat ik heb bijgedragen aan het opbouwen van de meest diverse franchise in de filmgeschiedenis. Ik zal de geweldige cast, crew en studio voor altijd dankbaar zijn voor hun steun en voor het verwelkomen van mij in de FAST-familie," aldus Lin.

Productie Fast X gaat voorlopig door
De productie gaat voorlopig door met de tweede regie-unit, maar de verwachting is dat de opnames moeten worden gepauzeerd zodat de studio op zoek kan naar iemand die Lin kan vervangen.

De website Deadline weet toe te voegen dat de scheiding vriendschappelijk is verlopen. Lin leverde eerder The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast Five, Fast & Furious 6 en F9. Fast X moet op 19 mei 2023 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair