Geschrapte 'Star Trek'-film van Tarantino was een gamechanger

Geschrapte 'Star Trek'-film van Tarantino was een gamechanger

Zoe Saldana had er alle vertrouwen in.

Een tijdje was er sprake van dat Quentin Tarantino een Star Trek-film zou gaan maken. Die komt er niet en in plaats daarvan keert de Kelvin-cast terug voor een vierde avontuur. In een interview vertelt terugkerend actrice Zoe Saldana dat de Tarantino-film een gamechanger was.

Ze vertelde niet waar de film over zou gaan, maar denkt wel dat de bemoeienis van Tarantino de franchise een heel nieuwe wending had kunnen geven. Helaas kwam het niet zover, volgens haar niet vanwege onwil, maar problemen met de planning.

Een gamechanger
"Ik had echt verwacht dat het er zou komen. Ik dacht echt: wow, dit wordt een gamechanger. Als ik met Tarantino aan Star Trek mag werken," begon ze haar verhaal.

"Maar ik geloof dat er problemen met de planning waren. Dus heb ik nooit ook maar één pagina van een scenario mogen lezen. Dat had ik heel graag gewild. Ik denk dat het een bloedbad was geweest. Een bloedbad in de ruimte!"

Het verhaal gaat dat Tarantino zijn Star Trek een gangsterfilm had willen maken. Daar was geïnspireerd op een aflevering van de oorspronkelijke serie waarbij Kirk en Spock terecht komen bij een planeet die doet denken aan de jaren twintig met een gangstercultuur.

Helaas lijkt het er niet op dat we de film ooit gaan zien.

NieuwsFilm

meest populair