Opvallende horrorfilm nu groot succes op Netflix

Opvallende horrorfilm nu groot succes op Netflix

Heb jij Unfriended: Dark Web al gezien?

In 2014 verscheen de film Unfriended in de wereldwijde bioscoopzalen. Met een budget van slechts één miljoen dollar werd er een dikke $60 miljoen opgehaald. In 2018 moest dit succes herhaald worden met Unfriended: Dark Web.

Dat lukte niet, ondanks dat de film ongetwijfeld een financieel succes was. Ook nu waren de productiekosten weer één miljoen dollar. De teller bleef echter steken op ruim $16 miljoen. Overigens was er een vergelijkbaar ontvangst en beide films zijn fresh op Rotten Tomatoes.

Op #$4 in de Netflix Top 10
Sinds kort staat Unfriended: Dark Web op Netflix en de film komt binnen op nummer vier in de Netflix Top 10. Hieronder de trailer. ga jij de tweede Unfriended op Netflix kijken?


In Dark Web koopt de jonge Matias een nieuwe laptop. Deze blijkt gestolen te zijn en is gebruikt voor duistere praktijken. Hij ontdekt een aantal verborgen documenten waarin video's met daarin vermoorde vrouwen.

Matias komt terecht op het dark web en vraagt hulp aan vrienden die hierdoor betrokken worden bij deze gevaarlijke situatie. Er volgt een kat-en-muisspel waarbij Matias zich moet weren tegen dreigende krachten en onzichtbare tegenstanders.

NieuwsFilm

meest populair