'Aquaman 2' uitgesteld omdat de film niet op tijd af zou zijn!?

'Aquaman 2' uitgesteld omdat de film niet op tijd af zou zijn!?

James Wan hint daar in elk geval wel naar.

De wereld van DC-films kreeg deze week een grote update, toen onthuld werd dat van vrijwel alle films de releasedatum zou veranderen. Voor de film Aquaman and the Lost Kingdom betekent het dat de film niet meer op 16 december dit jaar in de bioscoop te zien is, maar uitgesteld is naar 17 maart 2023.

Dat lijkt niet het gevolg te zijn voor angst om te concurreren met de film Avatar 2, maar te liggen aan het uitgebreide visuele effect werk dat verricht moet worden voor Aquaman and the Lost Kingdom.

Aquaman and the Lost Kingdom-uitstel
Regisseur James Wan lijkt dat in essentie te bevestigen in een bericht op Facebook. Daar liet hij weten december mogelijk niet te halen, wat komt door het uitgebreide werk dat verricht moet worden om de visuele effecten van de onderwaterwereld op orde te krijgen, en de opnames die pas net afgerond zijn.

"Ik werk non stop, dag en nacht (ten minste 15 uur per dag), aan mijn director's cut vanuit mijn thuisset. Goddank voor het.."

In Aquaman and the Lost Kingdom breekt een oeroude kracht vrij. Aquaman moet daarom een ongemakkelijke samenwerking met een onwaarschijnlijke bondgenoot aangaan om Atlantis en de wereld te redden van de vernietiging.

Aquaman and the Lost Kingdom zie je in maart 2023 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair