Indrukwekkende oorlogsfilm staat binnenkort op Netflix

Indrukwekkende oorlogsfilm staat binnenkort op Netflix

The Auschwitz Report eind deze maand te zien.

Regelmatig voegt Netflix oorlogsfilms toe aan zijn aanbod. Eind deze maand verschijnt er weer een nieuwe titel online. Dit keer is het de op waarheid gebaseerde oorlogsdrama The Auschwitz Report.

De oorlogsfilm komt uit Slowakije en is geregisseerd door Peter Bebjak. Dit was de inzending voor de Oscars, maar een nominatie voor beste buitenlandse film zat er niet in. De ontvangst is bijzonder sterk te noemen. Op de Tomatometer staat de film na 18 recensie nog altijd op de volle 100 procent. De IMDb noteert een 6,5 na ruim duizend stemmen.

Vanaf 24 maart: The Auschwitz Report op Netflix
The Auschwitz Report vertelt het waargebeurde verhaal van de Slowaakse Joden Rudolf Vrba en Alfréd Wetzler, die in 1942 naar Auschwitz zijn gedeporteerd maar in 1944 weten te ontsnappen: Ze stellen een gedetailleerd rapport op over de systematische genocide, maar is hun verslag niet veel te aangrijpend om waar te kunnen zijn?

Er zijn rollen voor onder meer Noel Czuczor, Peter Ondrejička, John Hannah, Wojciech Mecwaldowsk, Jacek Beler en Jan Nedbal. Vanaf 24 maart staat The Auschwitz Report op Netflix. Denk jij dat jij deze film gaat kijken op de streamingdienst?



NieuwsFilm

meest populair