'Sonic 2'-trailer en -poster zijn vet eerbetoon aan de games

'Sonic 2'-trailer en -poster zijn vet eerbetoon aan de games

Tails en Knuckles zijn ditmaal ook van de partij.

Paramount Pictures heeft vandaag de nieuwste en laatste trailer onthuld voor Sonic the Hedgehog 2. Daarnaast hebben ze ook een nieuwe poster vrijgegeven die een mooi eerbetoon geeft aan de cover-art van de gelijknamige videogame uit 1992.

En hoewel de film met zijn 'echte wereld'-setting natuurlijk afwijkt van de games, is het duidelijk dat de makers van de film er alles aan doen om zoveel mogelijk referenties naar de games erin te proppen. En Tails en Knuckles zijn natuurlijk van de partij!

In de sequel zien we hoe Sonic na te zijn gesetteld in Green Hills er alles aan doet om te bewijzen dat hij een echte held is. Wanneer Dr. Robotnik terugkeert met zijn nieuwe hulp Knuckles om een krachtige smaragd in bezit te krijgen, wordt Sonic al snel op de proef gesteld. Sonic krijgt daarbij hulp van Tails en samen doen ze alles wat ze kunnen om Robotnik tegen te houden.

Sonic the Hedgehog 2 moet draait vanaf 30 maart a.s. in de Nederlandse bioscopen en heeft een cast die bestaat uit terugkerende namen als Ben Schwartz (Sonic), James Marsden (Tom Wachowski) en Jim Carrey (Dr. Robotnik).

Bekijk hieronder de nieuwe trailer én poster voor Sonic the Hedgehog 2:





NieuwsFilm

meest populair