'Ghost Rider'-regisseur hoopt dat zijn schurk het op gaat nemen tegen de Avengers

'Ghost Rider'-regisseur hoopt dat zijn schurk het op gaat nemen tegen de Avengers

Mark Neveldine hoopt dat Johnny Blaze terugkeert in het MCU.

De Avengers hebben het natuurlijk al (samen) opgenomen tegen heel wat iconische schurken. Zo hebben de geliefde superhelden hun krachten samen moeten bundelen om slechteriken als Loki, Ultron en natuurlijk Thanos te kunnen verslaan, maar als het aan filmmaker Mark Neveldine ligt, mogen ze het nu gaan opnemen tegen de Ghost Rider.

Neveldine, de regisseur van Ghost Rider: Spirit of Vengeance, wil namelijk maar wat graag de Ghost Rider zien terugkeren in het MCU om de superhelden het leven lastig te maken. Tijdens een recent interview liet Neveldine zich erover uit.

Terugkeer?
De regisseur mocht na het origineel het vervolg voor zijn rekening nemen, maar ondanks het feit dat Nicolas Cage terugkeerde en andere grote namen zoals o.a. Idris Elba, Ciarán Hinds en Christopher Lambert in de blockbuster waren te zien, wist het tweede deel niet te overtuigen.

De ontvangst van de sequel was maar matig en ook aan de box-office deed de film het niet erg goed. Toch doen de laatste tijd de nodige geruchten de ronde dat de Ghost Rider wel eens zou kunnen terugkeren en Cage zei zelf ook al interesse te hebben. Neveldine ziet het eveneens wel zitten.

Reactie
Zo zei Neveldine: "Johnny Blaze is een legendarisch personage. Ik vond het zelf ook geweldig om te mogen en kunnen werken met Nic Cage, hij is echt een topgozer. Een samenwerking met hem is echt nog vele malen beter dan je het je kunt voorstellen!"

De regisseur vond het jammer dat hij geen R-rated versie mocht maken, maar hoopt dat het er in de toekomst misschien nog wel van komt: "Ik zou het geweldig vinden als Johnny Blaze/Ghost Rider terugkeert en de Avengers met de grond gelijk maakt!". Hopen jullie dat het hiervan komt?

NieuwsFilm

meest populair