Gerucht: Vampierenfilm 'Blade' van Marvel gaat ver terug in de tijd

De vampierenjager is onsterfelijk, dus een duik in de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe behoort logischerwijs tot de mogelijkheden.

Jeffrey Kouters 22 maart 2022 14:46 in Algemeen
Marvel werkt momenteel hard aan zijn vampierenfilm Blade met Moonlight-acteur Mahershala Ali in de hoofdrol. Volgens een nieuw gerucht, gedeeld door Grace Randolph van het bekende YouTube-kanaal Beyond the Trailer, zou de film zich in de vorige eeuw afspelen.

Marvel gaat mogelijk terug in de tijd. In een nieuwe video meldt Randolph dat zij heeft gehoord dat Blade zich in de jaren twintig zal afspelen. Aangezien de vampierenjager onsterfelijk is en maar heel langzaam oud wordt, zou dat absoluut kunnen.

Randolph denkt niet dat de volledige film zich in die periode zal afspelen. In een bonusscène van Eternals werd een ontmoeting tussen Dane Whitman/Black Knight (Kit Harington) en Blade geteased. Mogelijk wisselt het verhaal dan ook tussen heden en verleden.

Het idee dat Marvel een andere periode uit de geschiedenis van zijn universum wil verkennen, klinkt sowieso interessant. De meeste films en series spelen zich af in het heden en door terug te keren naar de jaren twintig ontstaan er toffe mogelijkheden op creatief gebied.


Blade zal worden geregisseerd door Bassam Tariq (Mogul Mowgli). Onlangs werd bekend dat Aaron Pierre (Old) naast Ali een rol in de Marvel-film te pakken heeft. Het is niet bekend wanneer deze in de bioscoop moet verschijnen.

NieuwsFilm