Eerste recensies 'Ambulance' van Michael Bay: kijken of skippen?

Eerste recensies 'Ambulance' van Michael Bay: kijken of skippen?

De film gaat binnenkort in première.

De volgende film van Michael Bay is geen grootse scifi-actiefilm als Transformers. De afgelopen jaren maakte Bay maar liefst vijf films in die franchise. De afgelopen tijd richt hij zich op kleinschaligere actiefilms. Zijn volgende heet Ambulance.

Sinds verleden week draait Ambulance in verschillende landen en vanaf donderdag draait de actiethriller ook in de Nederlandse bioscopen. In de States verschijnt Ambulance pas op 8 april, dus een Rotten Tomatoes-score is nog niet bekend.

Een vermakelijk avondje
"Afgezien van alle leuke actiescènes, hebben we een voorspelbaar verhaal over bankovervallers. Het vreselijke dialoog en een verhaal dat afspeelt in het verleden en het heden zorgt ervoor dat deze niet interessant of gedenkwaardig genoeg om opnieuw te bekijken," schrijft de recensent van Bangkok Post.

Een stuk positiever is de recensent van Casey's Movie Mania: "De combinatie van een drietal boeiende personages en enkele spannende actiemomenten maakt van Ambulance een vermakelijk avondje."

"Ambulance is in handen van ervaren acteurs en zij zorgen voor een spannende thriller die niet achterblijft bij andere producties van het genre," valt er op IGN Greece te lezen.

Dichter bij huis lezen we op Moviepulp.be: "De speelduur is er opnieuw eentje om U tegen te zeggen, met achtervolgingen die nooit eindigen bij Michael Bay, maar we moeten toegeven dat het niet stoort. De twee uur zijn voorbij zonder dat je het door hebt!"

Vanaf morgen in de bioscoop
De IMDb noteert op het moment van schrijven een nette 6,8 na bijna tweeduizend stemmen. Vanaf morgen zie je Ambulance met rollen voor Jake Gyllenhaal (Spider-Man: Far From Home), Yahya Abdul-Mateen II (The Matrix Resurrections) en Eiza González (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair