Zegt Vin Diesel nu dat Paul Walkers Brian O'Connor terugkeert voor 'Fast & Furious 10'?

Zegt Vin Diesel nu dat Paul Walkers Brian O'Connor terugkeert voor 'Fast & Furious 10'?

Na een cryptisch bericht van hoofdrolspeler denken de nodige fans dat het wel eens zou kunnen gebeuren.

Vin Diesel is al enige tijd druk bezig met de voorbereidingen voor alweer de tiende Fast and Furious-film. De actiester keert namelijk met zijn 'familie' terug voor een nieuw avontuur in 2023 en nu laat hij zich uit over de stand van zaken.

Meer dan 20 jaar geleden kwam de eerste film uit. Sindsdien groeide de reeks uit tot een van de meest lucratieve en geliefde franchises aller tijden. Vorig jaar kwam nog F9 uit, maar over iets meer dan een jaar zal alweer Fast & Furious 10 uitkomen. Binnenkort beginnen dan ook de opnames en Diesel hoopt de fans weer te kunnen verassen en de verwachtingen waar te maken.

Cast
Op sociale media liet de acteur zich uit over de 10de film, het eerste deel van een tweedelige finale. Na de 10de film komt er nog een 11de deel maar dan zal het echt gedaan zijn. Natuurlijk zal Diesel weer te zien zijn als hoofdrolspeler Dominic Toretto. Ook keren andere bekende gezichten terug, zoals o.a. Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson en Ludacris.

Andere grote namen, zoals Aquaman-acteur Jason Momoa en The Suicide Squad-actrice Daniela Melchior, zullen de cast komen versterken. Diesel denkt dan ook dat ons weer iets heel gaafs staat te wachten.

Bericht
Op sociale media liet Diesel van zich horen: "Het gaat nu heel snel. Het eerste deel van de finale is in zicht. Het is intens, maar er werkt gigantisch veel talent mee aan de film. Ook wil ik jullie nu al allemaal bedanken voor alle steun. Ik hou van jullie en ik hoop echt dat we jullie trots kunnen maken met het nieuwe deel!".

Er wordt echter voornamelijk gesproken over een zin in zijn bericht. Zo schrijft de hoofdrolspeler eveneens: "Er komen engelen naar deze mythologie, die jullie allemaal blij zullen maken". De nodige fans denken dan ook dat Paul Walkers personage Brian O'Conner toch op een of andere manier terugkeert. Bekijk het bericht van Diesel hieronder.



Wat te verwachten
Wat Diesel precies bedoelt is vooralsnog niet duidelijk. Walker kwam tijdens een auto-ongeluk in 2013 op tragische wijze om het leven, maar zijn personage keerde toch nog terug dankzij zijn broers en de nodige CGI.

Hoewel O'Conner een heel mooi einde krijgt in Furious 7, hopen sommige fans dat hij toch nog op een of andere manier eventjes terugkeert. Anderen vinden het juist wel goed. Het zou natuurlijk ook om een bepaald eerbetoon te kunnen gaan of misschien dat Walkers dochter, Meadow Walker, in de film opduikt. Wat denken jullie?

NieuwsFilm

meest populair